Top 7 Idei de Cadouri de Crăciun: Surprize Pentru Sărbători Magice

A spus cineva idei de cadouri de Crăciun? Nu pot să cred ce repede a trecut acest an și se apropie Crăciunul. Pentru mine, Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului, e sărbătoarea mea preferată. Îmi dă o energie extrem de bună și mă bucur de fiecare moment. Trăim niște perioade pe care nu le-am mai experimentat și aud în jurul meu mulți oameni care spun că nu mai simt acel spirit al Crăciunului anul acesta.


Articole similare

Dorințe Către Moș Crăciun
10 Cărți Ce Merită Citite
Ce Am Mai Citit?

Cred că tocmai în aceste momente ar trebui să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară și să transformăm fiecare clipă într-una specială. Să ne lăsăm sufletul să simtă bucuria sărbătorilor și în ciuda restricțiilor să încercăm să fim recunoscători pentru tot ce trăim.

Cum a fost?

De Paște am stat departe de ai mei, fiind închis orașul în care ei locuiesc. Noroc de tehnologia pe care o avem la îndemână, pentru că am putut să-i simt aproape. Am fost destul de tristă că se întâmplă asta, dar am înțeles situația. Crăciunul îl petrec lângă ei și e o bucurie imensă. Poate voi face și un articol despre ce a însemnat acest an pentru mine și ce am învățat, dar pot să îți spun că acum mă bucur de fiecare moment, de fiecare lucru, de fiecare experiență. 

Articol

 • Save

Obține ghidul meu complet de călătorie gratuit!

 • Save

Acum doi am scris pe blog un articol extrem de personal, pe care îl citesc cu drag mereu. Dacă ai curiozitatea, poți arunca un ochi peste el. Vei găsi acolo și o scrisoare pentru Moș Crăciun. Recitind-o, mi-am dat seama că ar putea fi lista mea pentru totdeauna.♥

Totuși, m-am gândit că ar fi o idee bună să îți prezint câteva idei de cadouri pentru cei dragi, în cazul în care ești în pană de idei. Aștept și de la tine sugestii, pentru că mereu sunt binevenite. 

1. Idei De Cadouri de CrăciunCărți

Una din idei ar fi cărțile. Mereu mă bucur atunci când le primesc și îți sugerez să lași și un mesaj în interior. De multe ori las câte un mesaj pe alte pagini, nu pe prima sau pe ultima, mi se pare foarte frumos să-l găsești într-un loc în care să nu te aștepți. Să știi că am scris câteva articole cu recomandări de cărți (Ce am mai citit?, Universul paralel, Descoperire. Emoție. Iubire. Altruism. Comunicare,10 Cărți Ce Merită Citite), poate te inspiră sau te ajută în alegerea pe care dorești să o faci.

Gandeste Ca Un Calugar - Jay Shetty
 • Save
Casa Gucci - Sara Gay Forden
 • Save

2. Cadouri de Crăciun pentru Iubitorii de cafea

Eu mă încadrez extrem de bine în această categorie, deoarece sunt pasionată de cafea. Mi-ar plăcea să primesc niște pungi de cafea mai speciale, fie datorită soiului, fie datorită ambalajului sau chiar a firmei. Dacă știi să le pui în evidență, ar fi niște cadouri ideale. Desigur, poți face cadou și niște ustensile speciale de măcinat cafeaua, seturi de căni sau chiar un aparat de cafea, dacă bugetul alocat este unul care să-ți permită. Acum doi ani de ziua mea am primit un aparat și a fost cel mai frumos cadou, fiind atât de atrasă de tot ce înseamnă cafea.

Cadouri pentru Iubitorii de cafea
 • Save
Cadouri pentru Iubitorii de cafea
 • Save

3. Cadouri de CrăciunJocuri de societate & Puzzle-uri

Monopoly

Sunt un fan al jocurilor de strategie, de distracție, dar și de puzzle-uri. Să le luăm pe rând. Dacă anul acesta l-am petrecut mai mult în casă, am tot încercat jocuri. Primul ar fi MONOPOLY pe care îl jucam și când eram mică. Nu mă plictisesc de el, pentru că e unul din preferatele mele. Am văzut că au apărut destul de multe versiuni de Monopoly, chiar și varianta CHEATERS, în care regulile sunt diferite și e pentru cei care sunt tentați să trișeze. E pe lista mea de cumpărături. 😆 

Cadouri de Crăciun - Monopoly
 • Save
 • Save

Nume de Cod. Jenga. Sherlock

De curând am primit un joc de la o prietenă foarte bună și se numește NUME DE COD. Mi se pare atât de amuzant jocul, dar în același timp îți pune mintea la contribuție. Despre ce e vorba? Două echipe concurează pentru a vedea care poate să-i contacteze pe toți agenții săi. Se dau indicii (un cuvânt) care să conducă spre cât mai multe cărți de pe masă. Pentru a înțelege mai bine, poți să cauți pe Youtube un tutorial și să vezi dacă e pe placul tău.

Cadouri de Crăciun - Nume de cod
 • Save

Alt joc care îmi testează răbdarea, concentrarea și calmul este JENGA. Regulile jocului sunt destul de simple: trebuie să scoți piese din turnuleț și să le pui deasupra, dar trebuie multă atenție pentru a nu se dărâma. De asemenea, un alt joc extrem de amuzant este SPEAK OUT (SPUNE ÎN GURA MARE). Mă binedispune mereu acesta și vei râde mult, îți promit.

cadouri pentru prieteni - Jenga
 • Save
Cadouri pentru prieteni - SpeakOut
 • Save

SHERLOCK e un joc ce necesită multă atenție, dar și strategie. Regulile jocului sunt ușor de înțeles, astfel că pe tot parcursul acestuia trebuie să strângi indicii cu ajutorul cărora depistezi infractorul. Este un joc ce te ține în suspans de la început până la final. E chiar fain să te simți un mic Sherlock.

cadouri pentru prieteni - Sherlock
 • Save

Pe lista mea de jocuri pe care vreau să le achiziționez sunt: CLUEDO, ACTIVITY, CATAN, așa că dacă le ai, aștept păreri sau chiar și alte recomandări.

cadouri de la moș crăciun - Cluedo
 • Save
Jocuri de Societate - Activity
 • Save
cadouri de la moș crăciun - Jocuri de societate
 • Save

Puzzle-uri

Sunt pasionată și de puzzle-uri, așa că acum sunt în căutare de puzzle-uri interesante și provocatoare. Îți arăt ce am făcut până acum și ce intenționez să fac în următoarele săptămâni. Eu m-aș bucura dacă aș primi un astfel de cadou.

cadouri de la moș crăciun - Puzzle
 • Save
cadouri de la moș crăciun - Puzzle
 • Save

4. Idei de CadouriAmintiri. Poze

Mi se pare un cadou extrem de frumos în orice moment, nu doar de sărbători, un aparat ce scoate pozele instant. L-am primit în acest an și e un cadou foarte special. Eu am Fujifilm Instax Mini, însă există multe modele, având diferite prețuri. Intenționez să-mi creez un colț făcut doar din poze. Fotografiatul e un hobby de-al meu, iar acest cadou mi-a umplut inima de bucurie.

cadouri de crăciun pentru cupluri - Fujifilm Instax
 • Save

5. Idei de Cadouri de CrăciunCursuri & Carduri cadou

Cum în ultima perioadă majoritatea lucrurilor s-au mutat în online, consider că dacă știi că o persoană își dorește un anumit curs, poți să i-l faci tu cadou. Mi se pare extrem de utilă și de frumoasă această idee de cadou. Aici pot intra chiar și anumite vouchere în diferite domenii sau din diferite locații, chiar și diverse abonamente. (Atenție la abonamentele sportive, oferă doar dacă știi că persoana respectivă își dorește asta) 

Cadouri de la moș crăciun - cursuri
 • Save
 • Save

6. Idei de Cadouri pentru el/eaÎngrijire

E o categorie vastă și aici poate intra tot ceea ce ține de domeniul cosmetic: creme, parfumuri, etc. Fii atent totuși la ceea ce dăruiești. Consider că trebuie să cunoști persoana respectivă destul de bine, pentru a-i știi gusturile sau nevoile.

cadouri de la moș crăciun - ingrijire barbati
 • Save
cadouri de crăciun femei
 • Save

7. Alte Cadouri de CrăciunTehnologie

Aici intră tot felul de produse electrocasnice sau accesorii de tot felul, precum: căști, stick, microfon, imprimantă. De asemenea, dispozitivele smart sunt și ele niște opțiuni de cadouri, de la smartwatch, smart TV, home assistant, până la boxe smart, kindle, smartphone. Bineînțeles, îmbrăcămintea rămâne și ea o idee de cadou la îndemână oricui, precum și bijuteriile.

Cadouri de Crăciun - Kindle
 • Save
Cadouri de Crăciun - Home Assistant
 • Save
Cadouri de Crăciun - Smartwatch
 • Save

Ți-a plăcut?

Sper că recomandările pe care le găsești aici să ți se pară utile și să te ajute. Aștept și alte idei pentru a completa lista de cadouri. Sper să dăruiești lucrul cel mai potrivit sau să primești ceea ce îți dorești, Moșul fiind și de data asta atent la nevoile tale. Spor la cumpărături inspirate și să nu uiți că și felul în care-l ambalezi poate fi extrem de important și poate transmite emoția pe care o dorești.

Pe curând! ♥

D.

 • Save
Scroll to Top
Share via
Copy link