• Save

Resurse Pentru Călătorit

Resurse Pentru Călătorit ​

Cu plăcere te sprijin să planifici cele mai reușite călătorii posibile și să-ți împărtășesc resursele mele preferate pentru călătorii! Vreau să menționez că unele dintre link-urile de pe această pagină sunt link-uri afiliate. Aceasta înseamnă că, fără costuri suplimentare pentru tine, eu câștig un mic comision dacă faci rezervări prin aceste link-uri, ceea ce mă ajută să mențin acest blog în funcțiune. Bucură-te de experiența ta!

Zboruri​
 • Save

Google Flights

Google Flights este probabil cel mai simplu și complet instrument de căutare de zboruri. Întotdeauna încep procesul de căutare cu el, apoi verific pe site-urile companiilor aeriene sau pe alte site-uri de specialitate pentru a mă asigura că am găsit cea mai bună opțiune.

 • Save

Kiwi.com

Kiwi.com este recunoscut pentru ofertele și reducerile pe care le oferă la anumite zboruri sau în anumite perioade. În plus, ai toate detaliile zborului într-un singur loc, de la gestionarea biletelor de avion până la primirea notificărilor utile vacanței alese.

 • Save

Skyscanner

Skyscanner m-a ajutat mereu. Acesta îți va afișa în mod repetat cele mai ieftine opțiuni de zbor și îți va permite să cauți după anumite date sau chiar intervale de luni, astfel încât să poți găsi cea mai bună ofertă.

Cazări
 • Save

Airbnb

Airbnb.com este aplicația care combină călătoritul cu bucuria de a întâlni oameni noi și experiențe de neuitat. Unicitatea este dată atât de elementul uman și conexiunea care se formează cu proprietarii locuințelor, cât și de cazările care sunt total diferite de hotelurile clasice.

 • Save

Booking.com

Pe Booking.com poți opta, nu doar pentru cazare, ci și pentru zboruri, închirieri auto, atracții turistice, experiențe unice sau chiar taxiuri către/de la aeroport. În plus, cu programul lor Genius beneficiezi de tot felul de reduceri sau servicii extra. Cu siguranță, Booking este în top-ul alegerilor mele.

 • Save

Travelminit

Pe Travelminit poți rezerva ușor și rapid cazări doar în România. Interesant la Travelminit e faptul că poți folosi tichetele de vacanță Up, Sodexo sau Edenred atunci când rezervi anumite cazări. Este opțiunea perfectă atunci când vine vorba de turism intern.

Transport
 • Save

Rome2Rio

Rome2Rio oferă tot felul de opțiuni de transport pentru o rută de călătorie, inclusiv autobuz, tren, avion sau barcă, aflând și cât costă fiecare.

 • Save

Omio

Omio este un motor de căutare de călătorii pentru Marea Britanie și Europa. Compară trenuri, autobuze și zboruri de la peste 800 de companii pentru a găsi cea mai rapidă și cea mai ieftină rută.

 • Save

Google Maps

Google Maps este cea mai cunoscută aplicație pentru navigație și îți oferă toate informațiile legate de obiectivele turistice, restaurante și multe altele. Este una din cele mai folosite aplicații atunci când îmi planific călătoriile.

Planificare
 • Save

Tripsy

Cu Tripsy poți să îți organizezi toate informațiile de călătorie, de la zboruri și hoteluri până la restaurante și tururi. Mai mult, poți să vezi prognoza meteo pe 10 zile, modificările fusului orar, orele de plecare și sosire, chiar să obții indicații de orientare.

 • Save

Framey

Framey este o aplicație de călătorie concepută pentru a simplifica procesul de planificare a călătoriilor pe tot globul. Este, de asemenea, o platformă socială excelentă pentru a încărca fotografii și informații despre locurile vizitate.

 • Save

FreeGuides

FreeGuides conectează turiștii cu ghizii locali care creează tururi ale orașelor/ țărilor vizitate de ei. Permite utilizatorilor să descopere locuri ascunse, dar și să cunoască istoria locală.

 • Save

Pinterest

Pe Pinterest descoperi sfaturi utile, găsești diferite ghiduri de împachetare a lucrurilor și începi să îți creezi propria colecție pentru viitoarea călătorie. Este un mod bun de a obține inspirație și de a organiza totul într-un singur loc.

 • Save

Instagram

Cu Instagram poți să îți organizezi călătoria într-un mod inedit. Poți vedea cum arată locurile preferate, poți găsi destinații neștiute încă de turiști și multe altele. Este un instrument ce nu trebuie neglijat.

 • Save

Tripadvisor

Cu Tripadvisor îți poți planifica următoarea călătorie, citi recenzii și primi sfaturi de la comunitatea de călători cu privire la cazarea aleasă, la locurile în care poți mânca sau la activitățile pe care să poți faci.

Alte resurse
 • Save

Maps.me

Maps.me este soluția perfectă atunci când vine vorba de navigatie și hărți offline. Îți oferă atât informații actualizate despre transportul în comun, cât și rute multiple pentru traseele cu mașina sau la pas.

 • Save

Revolut

De la operațiuni bancare, la rezervare de sejururi și cashback. Da, le poți face pe toate și nu numai cu aplicația Revolut. Daca aplici pentru unul din planurile superioare, ai diferite avantaje la călătorii, precum asigurare sau acces gratuit în lounge-urile din anumite aeroporturi.

 • Save

Crypto.com

Folosind Crypto.com poți să primești până la 2% înapoi la plățile efectuate cu cardul lor, iar suma va fi convertită imediat în moneda acestora, Cronos. În plus, variantele superioare îți oferă acces gratuit în lounge-uri, bani înapoi la cazările prin Booking.com, Airbnb sau Expedia, dar și multe alte beneficii.

 • Save

Proton VPN

Când te conectezi la rețele publice sau Wi-Fi în locuri precum aeroporturi și cafenele, hoteluri, oricine din aceeași rețea îți poate prelua datele necriptate. Utilizeaza un VPN și în aces mod îți poți proteja datele.

 • Save

ChatGPT

Când te conectezi la rețele publice sau Wi-Fi în locuri precum aeroporturi și cafenele, hoteluri, oricine din aceeași rețea îți poate prelua datele necriptate. Utilizeaza un VPN și în aces mod îți poți proteja datele.

 • Save

Notion

Prea multe idei în prea multe locuri? Cu Notion poți foarte ușor să te organizezi apelând la modele deja existente create de specialiști, care să te ajute în planificare vacanței dorite.

Aceasta nu este o postare sponsorizată. Sunt site-urile web și companiile pe care le folosesc personal și le recomand pentru călătoriile mele. Vreau să precizez că unele dintre aceste link-uri sunt link-uri afiliate și, fără niciun cost pentru tine, există posibilitatea să câștig un mic comision, contribuind astfel la menținerea gratuității acestui site web pentru toată lumea să-l folosească!

Scroll to Top
Share via
Copy link