24 decembrie, iubesc ziua asta. E Ajunul Crăciunului, ziua în care totul este magic și este învăluit în speranță și bunătate. Voi ce faceți? Sunteți bine?

Eu îl aștept pe Moș Crăciun, sper că și voi. Miroase a brad, a sarmale și a cozonac. Iubesc acest decor, vreau să fie mereu așa- ACASĂ.

magie
  • Save

De dimineață am fost trezită de niște colindători matinali, dar care m-au făcut să tresar de bucurie și emoție.  I-am ascultat cu entuziasm și le-am mulțumit pentru această trezire. Am rămas surprins plăcută, pentru că am descoperit că tradițiile încă se păstrează și mi-am adus aminte de copilărie când făceam și eu același lucru.

Deși nu este un Crăciun alb cum am sperat și cum i-am scris lui Moș Crăciun în scrisoare și plouă, ziua aceasta este una specială și plină de bucurie. Sunt acasă, sunt cu ai mei și mă bucur de fiecare clipă petrecută împreună. Moș Crăciun, să știi că deja mi-ai îndeplinit toate dorințele și îți mulțumesc pentru că ai avut grijă de mine. ♥

magie
  • Save

Vouă, dragilor, vreau să vă urez multă sănătate, un Crăciun liniștit alături de toți oamenii dragi vouă și sper să vi se îndeplinească toate dorințele. Să vă bucurați de aceste zile petrecute cu familia, acasă și să nu uitați că bunătatea este cea care transformă omul în ceva unic.

craciun
  • Save

Pe curând! ♥

D.

P.S.: Aștept să-mi arătați ce v-a adus Moș Crăciun și nu în ultimul rând, poftă bună la sarmale și cozonac! (mâncate cu măsură, desigur 😆 ). Apropo, cât am scris articolul, a început să și ningă, sper să fie așa zilele acestea. Totul se conturează într-un decor desprins dintr-o poveste. Crăciun fericit!♥  #gânduriașternutepeohârtie

  • Save

About The Author

2 thoughts on “Magie”

  1. Bucuria Craciunului…
    Ai reusit sa-mi trezesti aceasta emotie doar citind aceste randuri.
    Felicitari!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Share via
Copy link
%d blogeri au apreciat: