Dorințe către Moș Crăciun

Ai trimis lista cu dorințe către Moș Crăciun, da? Dacă nu, grăbește-te! Uite, te ajut și cu o listă de idei de cadouri de Crăciun, pentru că am scris un articol dedicat acestui subiect. Trebuie să aibă timp să îți îndeplinească tot ce ai scris acolo. Am înțeles că e foarte ocupat, iar spiridușii îl ajută cât pot ei de mult pentru a ne face fericiți. Eu am trimis-o, sper să fi ajuns cu bine!


Articole Similare
Cadouri de Crăciun
10 cărți ce merită citite
Ce am mai citit
 • Save

„ 30 noiembrie 2018, București, România

Dragă Moș Crăciun,

sper că ești bine de ultima dată când ți-am scris. Să știi că te-am mai căutat și în timpul anului. Îmi era dor de tine! Ai primit scrisorile mele, nu?

Eu sunt bine, a fost un an mai, cum aș putea să-l caracterizez, dificil, dar ți-am spus asta și cu altă ocazie. Fiind o scrisoare de Crăciun, a venit momentul să te informez în legătură cu ce mi-aș dori anul acesta. Știu că ai un sac destul de încăpător, așa că sunt sigură că îmi vei îndeplini tot ce te rog:

 • Îmi doresc să petrec un Crăciun în familie în care voioșia și zâmbetele să fie pe buzele fiecăruia
 • Îmi doresc multă sănătate, atât pentru mine, cât și pentru familia mea, pentru că dacă nu e sănătate, nu poți face nimic
 • Îmi doresc să ajung cât mai repede acasă, se poate? Dacă nu, te înțeleg, aștept până pe 20 decembrie
 • Îmi doresc ca fiecare om să-și păstreze bunătatea și sentimentele reale și umane, ce în ultimul timp dispar din ce în ce mai mult. Ai observat și tu, nu?
 • Îmi doresc ca iubirea ce definește ființa umană să învăluie fiecare casă
 • Îmi doresc să fie un Crăciun alb, să facem oameni de zăpadă, să ne bucurăm de fiecare fulg de nea ce se așterne pe acea plapuma infinită

Moșule, sunt sigură că nu îmi doresc nimic altceva. Vreau doar să fiu acasă cu părinții mei de care îmi este extrem de dor și să fie o atmosferă de basm, cu ciocolată caldă, cu miros de brad și râsete o mie. Te rog să nu uiți de ceilalți și să le aduci fiecăruia zâmbetul pe buze și să le arăți că tot ce contează e să fie fericiți și să trăiască la maxim fiecare secundă, să facă doar ceea ce le face plăcere.

Dragul meu, îți urez și ție un Crăciun minunat în care să reușești să le îndeplinești tuturor dorințele și să te bucuri împreună cu doamna Crăciun, cu spiridușii și renii tăi muncitori de faptul că mereu aprindeți acea scânteie de sărbătoare.

Te iubesc, Moș Crăciun! Promit să am grijă de fiecare în parte cum am făcut-o până acum și să nu te dezamăgesc!

Cu drag, copilul tău pentru eternitate,
Diana”

Pentru mine Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, îmi place să petrec timp de calitate cu cei dragi, să caut și să ofer cadouri. Iubesc iarna și sper să avem un Crăciun alb pentru a ne bucura de fiecare priveliște pe care ne-o oferă acest anotimp.

 • Save
Instagram

Crăciunul definit într-un singur cuvânt ar fi „familie”. Abia aștept să ajung acasă și să-i strâng pe cei dragi tare, tare în brațe, să stau cu ei cât mai mult timp. Câteva zile mai sunt până când voi putea face aceste lucruri. Până atunci, e perioada cadourilor, decorurilor, bradului, colindelor, ceaiului cald sau vinului fiert, perioada târgurilor, perioada nasului roșu. În fiecare zi ar trebui să îți iei un moment, să te deconectezi de la rețeaua „stresului” și să admiri frumusețile pe care ți le oferă acest anotimp, să îți suni apropiații și să le spui că a mai rămas foarte puțin până când îi vei revedea (dacă ești departe de ei) sau chiar să le zici cât de mult îi iubești (asta ar trebui să fie în fiecare zi, indiferent de perioada, anotimpul sau ziua în care ne aflăm).

 • Save

Crăciunul poate fi momentul când îți dai seama că trebuie să fii mai bun cu cei din jurul tău, mai fericit și să trăiești această poveste pentru totdeauna.

Vor urma diferite articole cu iz „crăciunesc” în care voi aborda diverse teme, idei de cadou, tradiții! Aștept sugestii, idei, păreri și nu în ultimul rând, ce înseamnă Crăciunul pentru tine? Aștept cu entuziasm să citesc răspunsurile în timp ce voi savura o ceașcă cu ceai și vor fi colinde pe fundal. 

 • Save

La final, vreau să îți recomand un film care se potrivește acestui decor iernatic. Este vorba despre „Spărgătorul de Nuci și Cele Patru Tărâmuri”, un film ce m-a teleportat într-o poveste de basm ce conturează perfect copilăria pe care o regăsim fiecare în sufletele noastre. Tu la ce te mai uiți în această perioadă?

 • Save
 • Save

Obține ghidul meu complet de călătorie gratuit!

 • Save

Pe curând! ♥

D.

 • Save
 • Save
Scroll to Top
Share via
Copy link