București, România, 2018

Dragă 2018,

primul lucru pe care l-am învățat anul acesta a fost că sănătatea este cea mai importantă. Teorie știm cu toții, dar până nu ajungi să simți pe propria piele această zicală, nu ai cum să înțelegi.

2018 a fost un an destul de bolnăvicios, dar nu pot să-l condamn, are și el momentele lui. S-au întâmplat și lucruri frumoase. Simt că am evoluat, că m-am maturizat și că mi-am creat propria zonă de confort în care mă simt bine. Am învățat că unii oameni vin și pleacă din viața ta, însă fiecare plecare te întărește și te face să evoluezi. Oricum ar fi, nu pierzi, ci câștigi. Însă, există și unii oameni care apar în viața ta, o inundă cu iubire și rămân acolo mereu pentru a avea grijă de tine. Este cel mai minunat sentiment. Cea mai mare realizare din acest an este blogul. Nu aveam încredere în mine pentru a face acest pas, însă sunt mândră că am reușit să-mi îndeplinesc acest vis care m-a dezvoltat din multe puncte de vedere.

Vouă cum vi s-a părut acest an? Ce dorințe/planuri aveți pentru 2019?  🙂 

Apare și întrebarea normală: ce-ți dorești de la 2019? Aș fi ipocrită să spun că-mi doresc doar sănătate. Da, prima dorință e sănătatea, iar apoi fericire, împliniri și cât mai multe reușite care să-mi consolideze viitoarea carieră. Pe scurt, îmi doresc un 2019 extrem de roditor și liniștit! 2019, te aștept!

Cu drag,

Diana

Vă doresc un an plin de lucruri frumoase, de realizări pe toate planurile și să nu uitați să zâmbiți în fiecare zi. Sper ca 2019 să fie unul așa cum vi-l doriți și să vi se îndeplinească toate dorințele puse la 00:00. Petrecere frumoasă! 😀 

Pe curând! ♥

D.

2018 - 2019
  • Save
outputname
  • Save

Obține ghidul meu complet de călătorie gratuit!

  • Save
outputname
  • Save

Obține ghidul meu complet de călătorie gratuit!

  • Save
  • Save

About The Author

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Share via
Copy link
%d blogeri au apreciat: