Ce filme și seriale mai vedem?

Am revenit cu un nou articol din categoria „Filme și seriale” și m-am gândit că ar fi util să vă împărtășesc ce filme și seriale am văzut recent sau care mi-au plăcut mult. Fiind perioada sărbătorilor, vacanțelor, a lenevitului în casă, pentru că afară este destul de frig, cred că este utilă această recomandare.

Filme

The Nutcracker and the Four Realms

Este un film despre care v-am povestit în unul din articolele postate. Este chiar un film ce ar trebui văzut în această perioadă, pentru că ne face să ne reamintim de copilărie și de Crăciun, dar nu numai acum, ci și când dorim să mai fim copii pentru câteva ore.

Second Act

Este o comedie ce merită văzută, chiar te destinzi și pentru două ore ai parte de o sesiune de râsete reușită. Din distribuție face parte atât Jennifer Lopez, cât și Vanessa Hudgens. Nu am râs de mult timp atât de bine și are și o poveste simpatică.  😆

Black Mirror: Bandersnatch

Aseară am avut ocazia să trăiesc o experiență foarte interesantă. De ce? Pentru că ești cel care decide acțiunile personajului, pentru că tu ești cel care deține controlul. Filmul ar trebui să dureze 1 oră și jumătate, însă depinde de tine, ce alegi și la care dintre cele 5 finaluri vei ajunge. Este un film interactiv ce te pune pe gânduri, pentru că în jungla realității în care trăim, noi suntem precum acest personaj. Merită să încercați, veți înțelege entuziasmul meu abia după ce-l vedeți/creați și voi.

  • Save

Obține ghidul meu complet de călătorie gratuit!

  • Save


Seriale

How to Get Away with Murder

Am auzit de mult timp de acest serial, însă nu am văzut niciun episod până acum câteva săptămâni. Atât mi-a trebuit. Deja am ajuns la sezonul 3 și mi se pare un serial bun, ce te ține în suspans mereu. După cum v-ați dat seama din titlu este vorba de domeniul dreptului, crimelor și situațiilor critice.

Prison Break

Este serialul meu de suflet, a fost printre primele seriale pe care le-am văzut și l-am reluat de câteva ori. Sper să mai apară sezoane, pentru că a avut o pauză de câțiva ani, a fost reluat, iar acum sper să mai continue. Adrenalina e la cote maxime când începi serialul, iar întreaga poveste se învârte în jurul evadărilor din închisori.

prison break
  • Save

La casa de papel

A fost o nebunie cu acest serial spaniol, însă chiar mi s-a părut interesant. Aștept cu nerăbdare sezonul 3. Este vorba de o bandă ce încearcă să intre în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Nu vă spun mai multe. Vă las pe voi să descoperiți întreaga poveste. 😀

Elite

Este un serial ce are o poveste actuală a unor tineri, o poveste ce se regăsește destul de frecvent în zilele noastre. În serial joacă și doi dintre actorii din „La casa de papel”. Este destul de dramatic, dar și interesant și este un serial apărut recent.

You

Un serial pe care l-am început săptămâna aceasta este „YOU”. Are doar primul sezon apărut și l-am terminat în două zile, pentru că m-a captivat încă de la primul episod. Veți descoperi limitele dintre dragoste și obsesie, dintre erou și răufăcător. De asemenea, veți afla dacă expresia „dragostea cucerește totul” este aplicabilă în această societate modernă, unde pericolul tehnologiei își face apariția. Un serial pe care l-am început săptămâna aceasta este „YOU”. Are doar primul sezon apărut și l-am terminat în două zile, pentru că m-a captivat încă de la primul episod. Veți descoperi limitele dintre dragoste și obsesie, dintre erou și răufăcător. De asemenea, veți afla dacă expresia „dragostea cucerește totul” este aplicabilă în această societate modernă, unde pericolul tehnologiei își face apariția.

Vizionare plăcută!  😎 

  • Save

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Share via
Copy link