Am râs, am iubit, am plâns

2019, mulțumesc! Da, mulțumesc că ai fost plin de încercări, de momente în care nu mă regăseam, de provocări, dar și de experiențe unice. Datorită ție am început un proces al cunoașterii de sine, am devenit mult mai atentă la mine și la nevoile mele, am învățat să încep să mă iubesc cu părțile bune sau mai puțin bune și să descopăr o Diana mult mai calmă și mai încrezătoare în forțele proprii. Mai am mult de învățat și de sedimentat tot ce mi-ai oferit, dragă 2019, dar știu că 2020 va fi cel care va continua ce ai început tu.

2019, mi-ai dat șansa să întâlnesc persoanele de care aveam nevoie în viața mea, au venit fix la momentul potrivit și au ajutat la misiunea pe care ai început-o. Îți mulțumesc!

M-ai învățat să mulțumesc în fiecare zi pentru tot ce îmi este dat, chiar și pentru zilele alea când îmi venea să țip și să fug departe. M-ai învățat ce înseamnă să fii trist, dar și bucuros, că orice perioadă mai puțin bună va trece și va fi din nou bine. M-ai pus la multe încercări și-ți mulțumesc. Le-am primit cu zâmbetul pe buze și uneori cu lacrimi în ochi, dar doar așa am putut afla cât de puternică sunt.

Despre viitor

Știu, 2020 va fi un an greu din punct de vedere al trăirilor, al emoțiilor, deoarece este ultimul an de facultate și este cel mai greu, dar știu că va urma și perioada în care totul se va așeza așa cum îmi doresc și visez de ceva timp. Știu că vei avea grijă să-mi îndeplinesc tot ce mi-am propus și da, voi avea de muncit mai mult, dar efortul va fi răsplătit, pentru că am încredere în noul an.

2019, să știi că te iert că m-ai ținut mai mult departe de părinți, de casă, deși mi-a fost extrem de dor de ei, revederea a fost plăcută și plină de iubire. M-ai ajutat să înțeleg mai bine ce înseamnă să iubești cu adevărat și ce înseamnă să fii înțelegător și să lași uneori de la tine pentru a funcționa ceea ce este menit să funcționeze. Am aflat cum să fii atent la nevoile celor din jurul tău, să știi când să dai o mână de ajutor sau să spui o vorbă bună.

Am învățat poate cel mai important lucru: să-mi iubesc corpul și să mă accept exact așa cum sunt eu. Am investit într-un corp mai sănătos, l-am inundat în bucurie și l-am iubit. Mă simt liniștită.

A fost un an plin de emoții în care am râs, am iubit, am plâns, am stat departe de cei dragi, am învățat și m-am dezvoltat. A fost plăcut, dar și greu. 2020, sunt pregătită pentru tine și pentru noutățile pe care mi le pregătești!

2019, te iubesc și-ți mulțumesc!

  • Save
  • Save

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Share via
Copy link