8 Locuri De Vizitat În Constanța

Ce fac mâine? Merg la mare! Nu am stat pe gânduri și am răspuns imediat la veșnica întrebare pe care toți și-o adresează într-o zi în care nu au nimic planificat. Și așa a fost. Am verificat mersul trenurilor și am fugit la gară să-mi iau bilet. Coadă infernală- verificat, cearta tipică din gară- verificat, nervi întinși la maxim- verificat, DAR cel mai important e că mi-am luat bilet, ba chiar dus-întors. Ziua a trecut relativ ușor, știind că a doua zi aveam o întâlnire specială- eu și marea. Îmi propusesem să vizitez Constanța și să descopăr cât mai multe locuri de care să-mi amintesc mereu. Așa s-a și întâmplat. Veți vedea pe parcurs care sunt cele 8 locuri de vizitat în Constanța.

Începutul Excursiei Către Constanța

Ajunsă în Constanța, primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut un loc unde să beau o cafea bună (o mică obsesie de-a mea pentru cafea, dar asta e o altă discuție ce va apărea într-un nou articol cât de curând) și ghici ce? Chiar am găsit o cafea extrem de bună și un croissant la fel de delicios. Pe scurt, dimineața a început perfect, într-un loc drăguț.

Take 5 Coffee – Cafeneaua De Lângă Mare

Locuri De Vizitat În Constanța - Cafeneaua Take 5 Coffee
  • Save

Mirosul de mare te chema la ea, indiferent dacă cunoșteai sau nu drumul. Era un sentiment pe care nu-l pot descrie. De fiecare dată când o văd am aceeași tresărire. Mi se umple sufletul de bucurie și vrea să iasă din piept să vadă ceea ce văd și eu în acele momente. Nu știu cum am ajuns pe plajă, însă chiar ajunsesem acolo. Mă aștepta, știam și simțeam asta.

Obiective Turistice Constanța - Faleza din Constanța
  • Save

4 ore am stat și am privit-o, fără să o deranjez. Era perfectă. Nici ea nu m-a deranjat. Voia să fie admirată. M-am încărcat cu o energie pozitivă pe care nu am regăsit-o nicăieri. M-a liniștit și fix de asta aveam nevoie.

  • Save

Obține ghidul meu complet de călătorie gratuit!

  • Save

Peste 4 ore mi-am dat seamă că nu mâncasem nimic, așa ca am găsit cel mai frumos loc de pe faleza din Constanța. Bacaro Port îți oferă, pe lângă o priveliște splendidă, o gamă variată de mâncăruri, dar și un personal extrem de amabil și dornic să te ajute în alegerea meniului perfect.

Bacaro Port – Restaurantul De La Portul Constanța

Nu voiam să plec de acolo, însă curiozitatea m-a făcut să continui să mă plimb pe străduțele pline de case frumoase și trecute prin clepsidra timpului. Cum v-ați obișnuit, am făcut poze, admirând tot ceea ce mă înconjura. Nu am cum să nu vă arat ceea ce am descoperit prin orașul soarelui.

Cazinoul din Constanța – Cel Mai Important Obiectiv Turistic Din Constanța

Am avut un sentiment ciudat, stând și admirând această frumusețe, deoarece arată din ce în ce mai rău pe zi ce trece. În fața lui era un bărbat ce cânta la vioară o melodie tristă, conturând această imagine sinistră. Totuși, Cazinoul încearcă să-și păstreze acel farmec aparte și chiar reușește. Am plecat de acolo zâmbind și totodată cu lacrimi în ochi.

Casa cu Lei – Atracție Turistică În Constanța

Hotel Intim – Unul Din Locurile Pline de Istorie Din Constanța

Muzeul De Istorie Națională Și Arheologie Constanța

Muzeul De Istorie Națională Și Arheologie Constanța
  • Save
Muzeul De Istorie Națională Și Arheologie Constanța

Moscheea Carol I Din Constanța

Și câteva poze bonus cu diferite cadre de prin Constanța  😆

Alte Locuri De Vizitat În Constanța

Mi-am găsit strada și în Constanța, nu doar în București.  😎

Strada Dianei – București Și Constanța

  • Save
↑ Ai aici link-ul către postarea de pe Instagram  😆 – București
  • Save
Constanța

Trăiam intens fiecare clipă petrecută lângă ea. Știam că acolo e locul meu, că trebuie să mă bucur de fiecare secundă și pentru câteva ore am uitat de rutina de zi cu zi, de probleme, de orice supărare.

A fost o zi perfectă și cred că asta spune tot ce aș mai fi putut adăuga. Iubesc marea, iubesc și muntele, însă la mare mă simt ca acasă. E cel mai frumos sentiment.

La final, o mică încurajare pe care am găsit-o săptămâna aceasta: „Nu există greșeli în viață, doar lecții. Nu există experiențe negative, ci doar ocazii de a crește, de a învăța și de a avansa pe drumul autocontrolului. Din luptă vine puterea. Chiar și durerea poate fi un învățător minunat.”

Obiective Turistice Constanța
  • Save

P.S.: Dacă mai aveți idei de locuri prin Constanța, vă rog să-mi spuneți, pentru că aș vrea să merg și toamna la mare, să o văd și în acest anotimp. Aștept păreri, sugestii despre acest articol, dar și idei pentru articole viitoare.♥

  • Save

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Share via
Copy link